Olcay Gulsen over jeugd ‘m’n vader stak m’n moeder neer’

Olcay Gulsen doet in de aflevering van Dream School gisteravond een aantal heftige onthulling over haar jeugd, zo verteld ze dat haar vader ooit haar moeder heeft neergestoken. Het verhaal van Olcay komt bij de schoolverlaters in het programma dan ook hard binnen. Olcay is openhartig over het geweld dat er in haar gezin gebruikt werd, haar vader was schizofreen en daarnaast had hij een enorme drugs- en gokverslaving. In die periode was Olcay dan ook behoorlijk wanhopig en wist ze niet hoe ze de toekomst moest zien. De heftige avond dat haar vader haar moeder neerstak vergeet ze dan ook nooit meer. Uiteindelijk werd haar vader uit huis geplaatst, moest hij een tijdje de gevangenis in en ging hij daarna naar een kliniek. Uiteindelijk wist Olcay het al op haar 21e te maken in de modewereld, met een gigantische televisiecarrière die daarna volgde. Check het indrukwekkende fragment in de video hier onder.