Hair Trend: Hair Scarves zijn dit voorjaar helemaal hot

Category: ★ Beauty News, Hair

Naast hoedjes, scrunchies en de famous hairclips is er nog één haar trend waar we het echt even over moeten hebben! Het gaat om de hair scarves die dit voorjaar helemaal hot gaat worden. It-girls Claire Cliteur en Anouk Yve zijn al dol op deze trend. Wist je dat er haar-sjaaltjes zijn die vast zitten aan een elastiekje, zodat je dus super eenvoudig een hele mooie look à la Brigitte Bardot creëert? Dit soort hair scarves shop je bijvoorbeeld bij Atelier des Femmes.

View this post on Instagram

le view

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose) on

View this post on Instagram

I like sun in my eyes ☀️🌿✨

A post shared by Giu • (@giu.accessories) on

View this post on Instagram

Scrunchie Scarf Florence ❤ #atelierdesfemmes

A post shared by Atelier des Femmes (@atelierdesfemmes) on