Alleskunner Holly Mae Brood gaat een nieuwe weg in met haar carrière. De actrice gaat namelijk het programma Love Island prsenteren voor RTL. De klus is haar eerste echte stap naar een carrière als presentatrice. Het programma Love Island is wereldwijd bekend en wordt op dit moment al in 12 landen uitgezonden. Nederland en België gaan daar nu dus aan toegevoegd worden, Holly Mae zal de presentatie dan ook samen doen met Viktor Verhult, een bekende Belgische presentator. In Love Island gaan Nederlandse en Vlaamse singles op zoek naar ware liefde. De kandidaten brengen zes weken door in een luxueuze villa op een zonovergoten locatie door. We zijn enorm benieuwd hoe Holly Mae het er tijdens haar eerste presentatieklus vanaf gaat brengen. Ze zal het ongetwijfeld goed doen want naast zingen, acteren en dansen is het presenteren vast een koud kunstje voor Holly.