Nienke Plas brengt nieuw nummer over schoonheid uit

Met het nummer ‘Zo mooi’ is Nienke Plas klaar om na haar hits ‘Vrijdag’ en ‘Houd me vast’ de hitlijsten opnieuw te bestormen. Nienke die populair werd als YouTuber is inmiddels uitgegroeid tot comedian, presentatrice én zangeres. Haar eerdere twee singels scoorden maar liefst 2,5 miljoen views op YouTube en werden meer dan 3 miljoen keer gestreamd op Spotify. Dit nummer belooft ook razen populair te worden want in slechts een paar uur tijd heeft Nienke al zo’n 70.000 views met haar nieuwe videoclip. De titel van het nummer verklapt overigens al een hoop over de inhoud, ‘Zo mooi’ gaat namelijk over dat iedereen mooi genoeg is als zichzelf en dat je nooit onzeker zou moeten zijn. Een prachtige boodschap voor iedereen die wel eens twijfel over zichzelf. Naast een mooie tekst klinkt het nummer ook super lekker, beluister ‘Zo mooi’ hieronder.