DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK13)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Endless Love Club
Jen Ceballos is een Colombiaanse influencer onder ‘The endless love club’. Deze Latina heeft style, zo voegt ze graag aan iedere outfit een rauw randje toe. Dit doet ze bijvoorbeeld door een scheur in haar broek of een sexy detail, never boring. Daarnaast houdt ze enorm van the golden hour en dat zie je terug in haar veel te mooie foto’s geschoten op de perfecte zomeravond.

View this post on Instagram

Delicado.

A post shared by Jen Ceballos (@endlesslyloveclub) on

View this post on Instagram

Peachy

A post shared by Jen Ceballos (@endlesslyloveclub) on

View this post on Instagram

Feeling golden @margigaba

A post shared by Jen Ceballos (@endlesslyloveclub) on


Pepa Mack
Het Instagram account van Petra van Pepa Mack is misschien wel één van onze favoriete accounts ever. Haar outfits zijn precies zoals we ze graag zien, classy, elegant and fabulous. Daarnaast zou je haar looks van nu over 10 jaar nog kunnen dragen, time less.

View this post on Instagram

Blazer @cydniejordannewyork #ootd

A post shared by Petra (@pepamack) on

View this post on Instagram

Top by @namelazz ❤️ #fashion #love #ootd

A post shared by Petra (@pepamack) on


Cara Jourdan
Cara staat bekend om haar de mooie filters over haar foto’s. Ze heeft deze helemaal zelf samengesteld en dit maakt haar Instagram feed to die for. Haar leven is behoorlijk insta perfect met de leukste reisjes, etentjes en evenementen waar ze bij aanwezig is.