Olcay Gulsen laat 13 miljoen schuld achter bij Supertrash

Olcay Gulsen vertrok een maand voor het faillissement van haar modemerk Supertrash, nu blijkt dat zij maar liefst 13 miljoen euro aan schulden achterlaat. Het ging al vanaf het boekjaar 2016 niet goed met het merk, na de lancering van de St. Studio collectie, die bedoeld was voor de wat rijkere oudere vrouw. De curator vindt het nu opmerkelijk dat Olcay zo kort voor het faillissement afscheid nam en gaat daarom onderzoek doen naar het faillissement. Mocht Olcay aansprakelijk gesteld kunnen worden voor de schulden dan zal zij daar ook persoonlijk voor op moeten draaien. Een spannende tijd dus voor de ontwerpster en presentatrice. Ondanks dat bracht zij kort geleden alweer een nieuw merk op de markt, namelijk een geurlijn ‘Femme Power’. In de liefde gaat het Olcay gelukkig wél weer voor de wind, eerder deze week werd duidelijk dat Olcay een relatie heeft met radio DJ Ruud de Wild.