Vandaag werd bekend dat realityster Amanda Balk óók verdachte is in de zaak rondom de ‘Wietvilla’s’ in Wassenaar waarvoor haar man Stavros Tsatsos eind vorig jaar werd opgepakt. Naast Stavros en Amanda zijn er nog drie andere verdachten, de zaak gaat om het kweken van grote hoeveelheden hennep gedurende enkele jaren in dure villa’s in Wassenaar. Amanda Balk laat via haar advocaat weten dat ze er niets over kwijt wil en dat ze zichzelf onschuldig acht. Wel werd enkele weken geleden bekend dat Amanda van haar man zou willen scheiden omdat zij niets van de zaken af zou weten en geen vertrouwen meer in Stavros zou hebben. Of het allemaal echt waar is wat Amanda zegt wordt nu dus ernstig in twijfel getrokken door het Openbaar Ministerie. Naast het kweken van hennep werden er ook grote bedragen geld wit gewassen en zijn de dure villa’s vernield. Stavros heeft inmiddels zijn excuses aangeboden voor de schade die hij heeft aangericht aan de villa’s aan de maatschappij van wie hij deze huurde. Amanda is momenteel nog wel op vrije voet zo is te zien in haar Instagram stories. Stavros zit al enkele maanden vast.