Dit was dé Linda Meiden x By Danie trip door de USA

Afgelopen dagen hebben we op Instagram alleen maar ge-wel-dige foto’s voorbij zien komen van onze favoriete Linda Meiden x By Danie girls & boys in The USA. Linda Meiden ging namelijk samen met By Danie op een fashionable trip door Amerrrica. Natuurlijk waren Yara Michels en Danie Bles erbij om de boel te organiseren. Daarnaast waren influencers Claire Cliteur, Lauren Lewis, Gwen van Poorten, Giaro Giarratana, Lizzy van der Ligt, vriendje Yuki Kempees én Bibi Breijman erbij voor het schieten van amazing content voor al hun duizenden volgers. Bibi vond deze trip zelfs zo de moeite waard dat ze baby Teddy een paar daagjes achterliet in Nederland. De outfits die tijdens deze reis door Nevada, Arizona en Utah zijn geschoten zijn méér dan geweldig. Bovendien zijn de locaties niet mis, van het onveilig maken van de Strip in Las Vegas, de hele squad bij de Grand Canyon, naar een Chanel pakje in the desert. Onderstaand reisverslag geeft je een prima impressie van de perfecte trip.

View this post on Instagram

”Noodles??? Where!” 👀🥡 #lindameidenxbydanie

A post shared by Yara Michels (@yara_michels) on

View this post on Instagram

See both sides like Chanel 🚬

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt) on

View this post on Instagram

🙉🙈🙊

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten) on

View this post on Instagram

my lil🐴 #thenetset

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose) on

View this post on Instagram

wildfire

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose) on