Anna Nooshin breidt imperium verder uit

Anna Nooshin breidt haar imperium verder uit door een nieuwe weg in te slaan. Ze heeft namelijk haar eigen kinderkanaal op YouTube gestart onder de naam ‘Nooshies!’. Op dit kanaal zullen allerlei video’s te zien zijn die jonge kinderen leuk vinden. Het dochtertje van Anna’s vriend Nassim Zeta inspireerde Anna om deze nieuwe weg in te slaan. Zij zal dan ook een kleine rol krijgen in de video’s, zo kan het bijvoorbeeld zijn dat zij een bekende ster interviewt. Door jonge kinderen dit soort dingen te laten doen kunnen er hele leuke gesprekken ontstaan. Anna Nooshin heeft zelf nog niet direct een kinderwens, maar mocht het haar ooit gegund zijn dan heel graag. Voor nu heeft ze voldoende lieve kindjes om zich heen waar ze ‘bonus mama’ voor mag zijn, aldus de vlogster. Volg het nieuwe YouTube kanaal ‘Nooshies!’ hier, vanaf morgen zullen de eerste video’s online staan.