Faillissement dreigt voor fashion label Sissy-Boy

Het gaat niet goed met modelabel Sissy-Boy. De directie van het merk heeft uitstel van betaling aangevraagd, zo laten zij weten in een officieel persbericht. Er wordt op dit moment hard gezocht naar mogelijkheden voor een eventuele doorstart. In eerste instantie was het de bedoeling dat Sissy-Boy overgenomen zou worden door een familiebedrijf dat ook actief is in de sector. Deze partij trok zich echter op het laatste moment terug. De afgelopen jaren zijn er verschillende maatregelen genomen om het bedrijf weer gezond te maken, maar door de tegenvallende verkopen kwam er toch veel financiële druk op het merk. Sissy-Boy zou niet het eerste merk zijn dat de afgelopen tijd failliet is gegaan, zo vroegen Fred de La Bretonniere, Zoe Karssen en Coolcat de afgelopen weken ook al hun faillissement aan.