Karin Swerink is de nieuwe hoofdredacteur van LINDA. Magazine. Karin volgt Jildou van der Bijl op die de afgelopen 11 jaar hoofdredacteur was van het blad. Swerink heeft zelf enorm veel ervaring, zo was zij jarenlang adjunct-hoofdredacteur van Libelle en hoofdredacteur van Glamour en VOGUE. Linda de Mol vindt haar dan ook een ‘Geweldige vakvrouw’ en is enorm blij om haar te kunnen aanstellen als drijvende kracht achter haar tijdschrift. Linda en Jildou zullen hun tijd nu vooral gaan investeren in het op de kaart zetten van televisiezender Net5. Karin Swerink kijkt er enorm uit om haar werkzaamheden voor het blad LINDA. te starten, maar ze vindt het daarnaast ook moeilijk om VOGUE te verlaten waar ze maar liefst 7 jaar werkte. Karin kon deze ‘Once in a life time opportunity’ echter niet aan zich voorbij laten gaan, ze kijkt dan ook enorm uit naar de samenwerking met Linda en Jildou. De drie hadden in ieder geval vanaf het eerste moment een goede klik met elkaar.