YouTube-Ster Nikkie de Jager ontmoet Rihanna

Onze eigen Nederlandse YouTube-Ster Nikkie de Jager, bekend van het kanaal Nikkie Tutorials, heeft niemand minder dan Rihanna ontmoet. Ze plaatst zelfs een foto met de wereldberoemde zangeres op haar Instagram account. Het kiekje is overigens een hilarische foto waar Nikkie op haar kniëen Rihanna aanbid. Ze schrijft erbij “I MET THE QUEEN. I BENT THE KNEE FOR THE QUEEN” @badgalriri. De reden voor de ontmoeting was een evenement van Rihanna’s beautylijn ‘Fenty Beauty’. Het was overigens niet de eerste keer dat de twee kennis maakten met elkaar, in 2014 gebruikte de zangeres namelijk ook al eens foto’s van Nikkie voor haar Twitter-Account. Nikkie huilde destijds van geluk. Dat ze Rihanna nu in het echt heeft ontmoet, in zo’n intiem gezelschap, is helemaal een ‘dream coming true’ voor de YouTube-Ster.