Beyoncé brengt eigen Netflix documentaire uit

Beyoncé zit nooit stil, nadat ‘The On The Run World Tour II’ eindigde stortte ze zich meteen op haar werkzaamheden voor de nieuwe Lion King Film. In de tussentijd is ze ook nog eens bezig met het produceren van een eigen Netflix-documentaire. De documentaire gaat over Beyoncé’s historische optreden tijdens Coachella in Palm Springs vorig jaar. Zij was toen de eerste zwarte vrouw die mocht optreden als headliner tijdens het mega populaire festival in de Verenigde Staten. In de documentaire zal bovendien heel veel nieuwe muziek te beluisteren zijn. Er gaan dan ook geruchten dat er voor het einde van dit jaar nog een nieuw ‘Deluxe Album’ uit komt van Queen B. Helaas is het nog niet duidelijk wanneer de documentaire op Netflix te zien zal zijn, but we keep you posted.