Geraldine Kemper stapt na 10 jaar over van BNN naar RTL

Presentatrice Geraldine Kemper gaat na 10 jaar de grote overstap maken van BNN naar RTL. Dit maakt RTL vandaag officieel bekend, nieuwe programma directeur Peter van der Vorst zag altijd al wat in Geraldine en is dan ook blij dat zij zich nu bij RTL aansluit. Geraldine werd ooit ontdekt bij BNN door het programma ‘Sterretje gezocht’. Nu 10 jaar later is het dan ook een grote stap voor de presentatrice om het warme nest bij BNN te verlaten. Geraldine presenteerde bij de zender die haar groot bracht onder andere programma’s als ‘Spuiten en Slikken’, ‘Je Zal Het Maar Zijn’, ‘Misbruikt’, ‘Verkracht of niet’ en ‘3 op Reis’. Bij RTL krijgt Geraldine de kans om haar talenten nog verder te ontwikkelen bij programma’s als Expeditie Robinson Videoland en als backstage presentatrice bij The Voice of Holland. Bij The Voice gaat zij die rol van Jamai Lomans overnemen.