Zoe Karssen slaat nieuwe weg in na doorstart

Goed nieuws over modemerk Zoe Karssen dat vorige maand failliet ging, het label gaat namelijk een doorstart maken waarbij ze een totaal andere weg in zullen slaan. Het Nederlandse Fashion Invest, een jonge speler in de fashion branche die betrokken is bij meer modemerken, heeft overeenstemming bereikt met de curator van Zoe Karssen over een doorstart. Het internationale karakter van het merk blijft behouden, maar verder zal er veel gaan veranderen. Deze transformatie is ook direct het uitgangspunt voor de nieuwe collectie van Zoe Karssen, waarbij kwaliteit de hoogste prioriteit krijgt. Het nieuwe Zoe Karssen speelt in op de vrouw die in haar dagelijkse leven zelfvertrouwen, kracht en vrouwelijkheid wil uitstralen.

“Zoe Karssen wil in de toekomst  moderne, onafhankelijke vrouwen de sterke, verfijnde uitstraling geven die voor zelfvertrouwen zorgt op kantoor, maar ook in de stad.” Dit meldt de nieuwe directie die het roer gaat overnemen. De nieuwe koers kan getypeerd worden als effortless sexy, high-end en party chic. “Dit sluit aan bij het leven van onze doelgroep. Deze vrouwen vervullen de hele dag door meerdere rollen die ze vaak moeten combineren.”

De nieuwe collectie van Zoe Karssen geeft vrouwen het gevoel dat hierbij past: zelfverzekerd, verfijnd en vrouwelijk. Door effortless sexy altijd in het oog te houden, zijn de kledingstukken van Zoe Karssen geschikt voor elk moment: op kantoor, drankjes in de stad, maar ook voor een lunch met vriendinnen.

Een doel van de doorstart is zoveel mogelijk werkgelegenheid behouden, maar om de nieuwe look van het merk te realiseren en garanderen, zullen er nieuwe gezichten met een frisse blik zich storten op de transformatie van Zoe Karssen.