DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK14)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Catriona Gray
Catriona Gray won dit jaar de titel Miss Universe toen zij de Filipijnen presenteerde tijdens deze grootste missverkiezing ter wereld. Sindsdien is haar leven één grote glamourous avontuur, haar avonturen kun je via haar Instagram natuurlijk volgen.

Eugenia Silva
Eugenia Silva (43) is een Spaans model die in haar leven al heel wat grote campagnes heeft mogen doen, zo stond ze onder andere op de cover van de Spaanse Elle. Eugenia is een natural beauty die prachtige foto’s deelt op haar Instagram account.

Ariadna Tapia
Is een sexy Spaanse influencer die uit de bruisende stad Barcelona komt. Ze plaatst dagelijks de meest mooie kiekjes. Ze heeft iets weg van Victoria’s Secret Angel Sara Sampaio, laat ze daar nou net een girlcrush op hebben.