Man Laura Ponticorvo ondergaat transformatie

Ryan Rijger, de man van vlogster Laura Ponticorvo, heeft een flinke transformatie ondergaan na een bezoekje aan de plastisch chirurg. Ryan was al langere tijd niet meer tevreden over zijn lichaam. Ondanks flink sporten en gezond eten kreeg hij zijn overtollige buikvet maar niet weg. Daarom is hij samen met zijn liefje Laura afgereisd naar Turkije om daar iets aan zijn lichaam te laten doen. De transformatie is enorm, zo heeft hij nu zelfs een sixpack. Door liposuctie en abb sketching is de transformatie heel goed gelukt. Het hele traject en de nazorg van de behandeling laat hij in een vlog op Laura’s YouTube kanaal zien. Heel open en eerlijk verteld hij over hoe alles in zijn werk gaat. Check de transformatie van Ryan in de foto en video hieronder.