Doutzen Kroes op 100ste cover Nederlandse Vogue

Niemand minder dan het Friese topmodel Doutzen Kroes staat op de 100ste cover van de Nederlandse Vogue deze maand. Doutzen stond al vele malen op de cover van het blad, maar deze 100ste issue is natuurlijk extra speciaal. Het blad zal volledig in het teken staan van interviews met vrouwen die durven te doen waar ze voor staan en daar hun stem voor durven te gebruiken. In een zeldzaam interview met Doutzen Kroes herself onthult het model dat ze haar werk als model nu meer voldoening vindt geven dan ooit te voren. De reden daarvoor is dat ze alle connecties die ze in de afgelopen jaren heeft opgedaan nu kan gebruiken om een goed doel te steunen, eerder in haar carrière vroeg ze zichzelf vaak af ‘Waarom doe ik dit werk?’. Nu is de Friese schone alleen maar blij en dankbaar dat ze haar stem door haar werk kan gebruiken. Doutzen Kroes staat overigens in de maand mei op de cover van de Duitse Vogue, samen met haar twee kinderen Phyllon en Myllena Mae. De 100ste Nederlandse Vogue is vanaf donderdag 11 april verkrijgbaar.