EDITED lanceert Summer ’19 Collectie

Lange dagen, korte nachten en hele grote dromen: de collectie ‘Summer Dreaming’ van EDITED vangt de betoverende magie van de zomer. Vrouwelijke kleding en kanten blouses komen samen met slim-fit overalls en een trendy wijde pijpenbroek om romantische zomerlooks te creëren met een coole twist. Alle items uit de ‘Summer Dreaming’ collectie zijn perfect voor de warme dagen omdat er luchtige materialen zijn gebruikt. Van tops met spaghettibandjes en korte broekjes tot blouses met wijde mouwen en volumineuze jurken. Net als bij de ‘Botanica’ collectie zijn ook in deze ‘Summer Dreaming’ collectie veel natuurlijke tinten verwerkt, daarnaast komen er bloemenprints, gestreepte items en een paisleyprint terug in de collectie. Het prachtige lookbook is geschoten in Kaapstad, get inspired below. De gehele EDITED zomer collectie is vanaf nu verkrijgbaar via EDITED.nl.