Vlogster en televisiepersoonlijkheid Laura Ponticorvo heeft een hoofdrol weten te pakken in de musicalversie van de film Verliefd op Ibiza. Samen met Johnny Kraaijkamp Jr. en Chris Taten zal zij één van de hoofdrollen gaan spelen in deze fantastische musical. De verhaallijn van de film van 2013 zal grotendeels worden aangehouden, de rollen van Johnny Kraaijkamp Jr. en Laura Ponticorvo zijn echter nieuw. Laura speelt in de musical de rol van vlogger, die rol is haar natuurlijk op het lijf geschreven gezien Laura in het dagelijks leven ook vlogt. Laura ronde de Lucia Marthas dansacademie af in 2008 en na haar studie speelde ze in twee musicals van Joop van den Ende, namelijk High School Musical en André van Duins Revue. Laura is dus niet onbekend in het theater, maar het is wel de eerste keer dat zij een hoofdrol gaat spelen.
Verliefd op Ibiza de musical zal vanaf 3 februari 2020 te zien zijn. De première vindt plaats in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Wij kunnen niet wachten om te zien hoe Laura haar rol zal gaan vertolken.