Zeynep Dag begint Business & Fashion Academy

Schoenenkoning Zeynep Dag start een eigen Business & Fashion Academy in Eindhoven, dit meldt Fashion United vandaag. De privéschool biedt jaaropleidingen, avondopleidingen en cursussen gericht op fashion, e-commerce, marketing, social media en Adobe. De opleidingen zullen allemaal op HBO-niveau zijn. Zeynep is de oprichtster van het luxe schoenenmerk Alzúarr dat werd gedragen door vele bekende sterren. Vooral zangeres Rihanna is groot fan van het merk en laat regelmatig schoenen ontwerpen door Zeynep. Het merk is binnen een paar jaar werelwijd bekend geworden. De reden voor het succes verklaard Zeynep door haar mentaliteit, haar enorme doorzettingsvermogen en een ijzeren discipline. ‘Believe you can and you are halfway there’, is dan ook niet voor niets de slogan van de nieuwe opleiding.