DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK15)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Amber Fillerup Clark
Amber is een blogger met maar liefst 1.4 miljoen volgers. Ze is obsessed door vlechten je ziet dus ook de mooiste creaties op haar Instagram. Daarnaast heeft ze een heel schattig gezinnetje met haar drie prachtige kindjes.

Roosmarijn de Kok
Roosmarijn is een Nederlands topmodel die al jaren aan de top staat van de modellenwereld. Zo liep ze onder andere mee in de Victoria’s Secret Show. Haar Instagram account is dan ook heel leuk om te volgen gezien ze op de meest bijzondere plekken komt.


Karen Wazen Bakhazi
Karen is een hele bekende influencer uit Dubai. Ze hoort bij de top van de influencerwereld en wordt uitgenodigd voor het ene naar het andere chique etentje of evenement.