Dit zijn de tien finalisten voor Miss Nederland 2019

Afgelopen zaterdag was de casting voor Miss Nederland 2019 in het luxe Krasnapolski hotel in hartje Amsterdam. Ieder jaar geven zich weer enorm veel meisjes op om geselecteerd te worden tot de mooiste 10 van Nederland. Aan de jury de moeilijke taak om na een voorstel- en bikinironde de eerste selectie van 20 meiden bekend te maken. De top 20 mocht daarna met de jury in gesprek om zich nog eens van hun beste kant te laten zien. Aan het einde van de dag was het de eer aan Kim Kötter om tien meisjes héél gelukkig te maken. De uiteindelijke winnares zal een jaar lang Miss Nederland zijn en afreizen naar de prestigieuze Miss Universe verkiezing. We wensen de tien finalisten enorm veel succes de komende tijd en wij zijn erg benieuwd wie van deze schoonheden in de voetsporen van Rahima Dirkse zal treden. Het verdere traject ‘Op Jacht naar de Kroon’ zal vanaf zondag 9 juni te volgen zijn op RTL4 om 17.00.

Swipe naar rechts om de tien finalisten voor Miss Nederland 2019 te bewonderen.