Jamie Faber open over geweld in relatie Dean Saunders

Schoenenontwerpster Jamie Faber is in de nieuwe LINDA. open over het geweld in haar relatie met Dean Saunders (broer van zanger Ben Saunders). Hij sloeg haar tijdens deze relatie onder andere knock-out en enkele botbreuken, zoals een gebroken kaak. Het geweld begon toen zij 4 maanden zwanger was van hun zoontje Londen. Na de zoveelste smoes die ze moest verzinnen als ze op de eerste hulp was beëindigde Jamie uiteindelijk de relatie met Dean en dook onder in een ‘Blijf van mijn lijf’ huis. In een wanhoopspoging stak Dean vervolgens de auto van haar vader in brand. Jaimie besloot uiteindelijk onder te duiken samen met haar zoontje. Toen Londen een jaar oud was en Jaimie en hij nog steeds waren ondergedoken was ze er klaar mee en deed ze uiteindelijk aangifte tegen haar ex. Hij werd in hoger beroep veroordeeld tot 18 maanden cel waarvan 6 voorwaardelijk. Op dit moment zit Dean in het laatste deel van zijn straf. Met Jaimie gaat het gelukkig nu een stuk beter, zo heeft zij inmiddels een goedlopend schoenenlabel ‘So Jamie’.