Tim Douwsma en Elske de Wind krijgen liefdesbaby

Tim Douwsma (31) en zijn nieuwe liefde Elske de Wind (30) krijgen een kindje. Dit laat de zanger weten op zijn Instagram met een prachtige foto. Bij het schitterende kiekje schrijft hij:

“In woorden niet uit te drukken hoe dankbaar en gelukkig wij zijn met dit wonder!”

Bij het doen van de eerste zwangerschapstest twijfelde het stel nog over de uitslag.

“Uiteindelijk zijn we gelijk weer naar de drogisterij gegaan om een nieuwe test te kopen. En die gaf natuurlijk hetzelfde aan. Toen wisten we het zeker, we worden vader en moeder. ’Wow’, schreeuwde ik uit. We vlogen elkaar in de armen en begonnen spontaan van geluk te huilen. Dat moment vergeet ik nooit meer.”

Tim en Elske zijn elkaars jeugdliefdes maar kregen pas in de zomer van 2018 echt een relatie. Enkele weken geleden maakte Tim het nieuws wereldkundig in RTL Late Night. Tim is voor zijn grote liefde ook terugverhuisd naar Friesland. Nu weten we dat de baby die op komst is zeker één van de redenen zal zijn geweest dat hij Amsterdam heeft verlaten.