DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK17)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Danielle de Ridder
Deze Amsterdamse Babe heeft iedere dag een ander leuk lookje voor je op haar Instagram account. Daarnaast kun je haar outfits ook nog eens shoppen via haar website ‘Your Fashion Stories‘, hoe leuk is dat?


Isaya Elais
Isaya is in Nederland al best wel een bekende fashion-influencer met haar 267k volgers. Ze heeft dan ook iets weg van de razend populaire Negin Mirsalehi. Haar bruine lokken, goede gevoel voor style en haar knapheid zorgen altijd voor mooie kiekjes.

View this post on Instagram

Day dreamin, as usual💭 @dior

A post shared by Isaya Elais🦋 (@elaisaya) on

View this post on Instagram

Sunny fall days in NYC🍂🍁

A post shared by Isaya Elais🦋 (@elaisaya) on

Claire Johanna Maria Campman
Claire is nog niet super bekend maar timmert hard aan de weg om een groot bereik te creëren op Instagram. Ze plaatst dan ook bijna dagelijks nieuwe foto’s van haar altijd leuke outfits.

View this post on Instagram

Happy kid🤗🤗 #girlsgoneloavies

A post shared by Claire Campman (@clairecampman) on

View this post on Instagram

💗💗💗 #girlsgoneloavies

A post shared by Claire Campman (@clairecampman) on