Olcay Gulsen sjoemelde met rekeningen

Er komt steeds meer informatie over het faillissement van Olcay Gulsen’s Supertrash. RTL Z is namelijk bezig met een reconstructie van het faillissement en heeft daarvoor gesprekken gevoerd met ex-werknemers van het bedrijf. Daarnaast heeft RTL Z documenten ingelezen van het bedrijf om de reconstructie compleet te maken. Volgens dit rapport zou Olcay zelfs geweerd zijn bij haar eigen bedrijfspand omdat ze schadekosten van haar privéauto zakelijk wilde declareren. Er zijn meer ondeugdelijkheden te benoemen die ten tijde van het faillissement zijn voorgevallen, zo zou zij eind maart op televisie hebben gespeeld dat het faillissement een totale verassing voor haar was. Uit documentatie blijkt dat Olcay op 9 maart al als minderheidsaandeelhouder had getekend voor het faillissement. Vervolgens presenteerde ze op 15 maart doodleuk haar biografie Super Olcay ‘Hoe je met lef aan de top komt’ aan de media. Vier ex-werknemers van Supertrash nemen dit haar dan ook kwalijk, want terwijl zij vrolijk haar boek presenteerde zaten ze op kantoor te huilen. Werknemers klappen daarnaast uit de school dat Olcay behoorlijk kwetsend was in de laatste fase van haar bedrijf. Er was geen geld of ruimte om te werken, bovendien kregen ze keer op keer niet de juiste informatie. Er wordt Olcay onder meer verweten dat ze haar hele managementteam onrespectvol behandelde door te schelden, tieren en te schofferen. Niemand zou volgens haar gedeugd hebben.

In de tussentijd heeft Olcay op televisie een aardige carrière weten te maken, zo wordt vandaag bekend dat ze de overstap gaat maken van RTL naar Talpa. Welke programma’s Olcay bij Talpa zal gaan doen is echter nog niet bekend. Olcay’s manager laat verder nog weten dat zij geen uitspraken doen over het faillissementsrapport, daar zijn haar advocaten namelijk nu mee bezig. To be continued..