Afgelopen weekend vond het Fleekday Event van vlogster Monica Geuze en haar BFF Danique Bossers plaats in de Sint-Laurenskerk in Rotterdam. Deze prachtige locatie werd omgetoverd tot een waar beauty en fashion walhalla. Fans van Monica en Danique konden shoppen bij merken als Perfect Eyelash, Tan Life, Josh V, Most Wanted The Label, Meaux Meaux, Marrocan Oil, Johnny Doodle en W7 Make-up. Naast heel veel mode en beauty gaf Famke Louise een optreden en waren er Meet & Greets. Tijdens de Meet & Greets konden fans niet alleen op de foto met Danique en Monica maar ook met influencers Robbert Rodenburg en Juultje Tieleman. Al voordat het evenement kon beginnen stonden er gigantische rijen voor de deuren van de Sint-Laurenskerk. Het Fleekday Evenement was natuurlijk niet compleet zonder een bezoekje van bekende vriendinnen als Anna Nooshin, Josh Veldhuizen en Noor de Groot. De dame die het hele evenement heeft georganiseerd is Luxury Party Planner Hella Huizinga, zij was o.a. de wedding planner van Mascha Feoktistova (Beautygloss).

View this post on Instagram

Nagenieten ✨✨✨ #FLEEKDAY

A post shared by Danique Bossers (@daniquebossers) on

View this post on Instagram

Allerleukste dag ooit ❤️

A post shared by Danique Bossers (@daniquebossers) on