Mascha van Beautygloss gaat een derde boek schrijven

Beautyvlogger Mascha Feoktistova gaat opnieuw een boek uitbrengen. Dit derde boek zal echter anders zijn dan haar eerste twee boeken ‘Happy Life’ en ‘Happy Love Life’. Dít boek zal ze namelijk gaan schrijven met haar manager Max de Vries en zal gaan over Influencer Marketing. Een onderwerp waar Mascha en haar manager al meer dan 12 jaar ervaring in hebben. Dit is precies de reden waarom de twee het zo’n goed idee vinden om een boek uit te brengen samen, gezien de meeste schrijvers op dit gebied niet daadwerkelijk ervaring hebben als influencer of influencer manager. De uitgever, Bertram en de Leeuw Uitgevers, is dan ook enorm enthousiast over het idee van de twee. Mascha en Max gaan dus een serieus business boek uitbrengen dat geschikt is voor ondernemers en studenten. Wanneer het boek precies gelanceerd gaat worden is nog niet duidelijk maar die informatie zal ongetwijfeld binnenkort volgen.