Gisteren was het je favoriete maandag van het jaar, want één van ‘s werelds meest prestigieuze fashion events van het jaar vond plaats in hartje New York. Bij dit gala zijn nagenoeg alle celebrities bij elkaar, ze dragen de meest luxe couture stukken op de rode loper. Onze eigen Doutzen Kroes is er ook ieder jaar bij. Ieder jaar heet het ball een speciaal thema en dit maal was dat ‘Camp: Notes on Fashion’. Een bijzonder thema, met als resultaat veel bijzondere outfits op de rode loper. De outfits die bij ons absoluut favoriet zijn, zijn die van Kendall & Kylie, Rosie Huntington, Hailey Bieberén natuurlijk Doutzen Kroes.

Kim Kardashian

Lady Gaga

Ashley Graham

Karlie Kloss

Gigi Hadid

Anna Wintour

Kris Jenner

Hailey Bieber

Celine Dion

Sienna Miller

The Olsen Twins

Sara Sampaio

Doutzen Kroes

Taylor Hill

Rosie Huntington

Kylie Jenner

Kendall Jenner

Candice Swanepoel

Naomi Campbell

Welke outfit van de Celebrities is jouw favoriet?