Één van de allerleukste verwenmomentjes is een box vol beautyproducten ontvangen. Met Goodiebox kun je iedere maand zo’n verwenmomentje creëren. Afgelopen maand kregen wij de kans om eens een Goodiebox te testen. Het thema van de maand was ‘Dancing in the Rain’, heel toepasselijk want zoals we allemaal weten ‘April doet wat ‘ie wil’. In de Dancing in the Rain box zaten 6 full size geluksmomentjes die er voor zorgen dat je ondanks het slechte weer de dag toch stralend begint.

De inhoud van de box:
Miqura Hair Steam Mask t.w.v. €9,50.
Fulgent World Bokkenpoot nagelverzorging t.w.v. €13,-.
Goodiebox Detangler Brush t.w.v. €14,95.
Daily Concepts Exfoliating Body Scrubber t.w.v. €6,95.
Nails Inc. Anti Social Climber Nail Polish t.w.v. €11,-.
Human + Kind Shower Mousse t.w.v. €9,95.

We hebben de producten uiteraard allemaal getest en zijn enorm te spreken over de kwaliteit van de producten die allemaal van goede merken zijn. Het Miqura Hair Steam Mask maakt je lokken oprecht zijdezacht, de geur van dit masker vonden we overigens wel heel sterk. Na het masker kam je, je pas gewassen lokken eenvoudig uit met de Goodiebox Detangler Brush. Deze ligt fijn in de hand en is heel licht waardoor het de ideale borstel is om mee op reis te nemen. De Human + Kind shower mousse en de exfoliating body scrubber zorgen voor het ultieme tropische spa gevoel in je eigen badkamer. De geur van de shower mousse is namelijk geweldig, je waant jezelf direct op een tropische vakantiebestemming. Door de kokosolie in deze shower mousse voedt het product je huid in plaats van dat het de huid uitdroogt. De nagellak van Nails Inc. en de Fulgent World bokkenpoot maken je verwendagje compleet met een frisse manicure. Het kleurtje van de nagellak vinden we geweldig, maar helaas brokkelde de lak wel al na twee dagen flink af. Het bokkenpootje werkt stukken beter dan de reguliere houtenbokkenpootjes die we normaal gesproken gebruiken, een enorm verschil en een product waar je jarenlang plezier van hebt. Al met al vinden wij dat je met Goodiebox écht waarde voor je geld krijgt.

Nog even alle informatie op een rijtje:
Voor €19,95 per maand (incl. bezorgkosten) ontvang je 5 tot 7 full size producten met een minimale waarde van €65,-. Dat is geen gekke deal toch? Goed om te weten is dat je de Goodiebox iedere maand kunt stopzetten. Je zit dus niet ineens een langere periode aan iets vast.

Wil jij nou ook zo’n maandelijks verwenmomentje creëren? Klik dan hier om de Goodiebox te bestellen.

Klik hier voor meer informatie over Goodiebox.