DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK19)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Camila Coelho
We vragen ons nog steeds af waarom we Camila Coelho nog niet eerder als ‘it-girl to follow’ aan jullie hebben voorgesteld. Camila is namelijk razend populair, daarmee bedoelen we dat ze maar liefst 7.9 (!) miljoen volgers heeft op Instagram. Bovendien is ze door Forbes geselecteerd als één van de 30 rijkste mensen op aarde onder de 30 jaar. Hoe dat allemaal komt? Instagram was haar key to succes.

Ana Rey
Ana Ray is een Spaanse influencer die vooral neutrale looks met je deelt. Zandkleuren, beige tinten en goede jeans zijn haar key-pieces voor een fashionable look.

Amaka Hamelijnck
Amaka is een Nederlands Afrikaanse fashion influencer uit Amsterdam. Voor haar werk reist ze naar de meest fantastische oorden, zo was ze onlangs nog in America om de H&M Studio SS ’19 campagne te schieten. We zijn overigens verliefd op Amaka’s krullen!

View this post on Instagram

Mood 🖤🖤🖤

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck) on

View this post on Instagram

The strangers club 🚀🚀🚀

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck) on