Presentatrice en voormalig model Tyra Banks (45) nam 15 jaar geleden afscheid van haar modellencarrière máár is nu terug met een hele sexy cover. Voor het blad Sports Illustrated is ze namelijk gestrikt om een krachtig statement neer te zetten. Het gaat hier om het feit dat je, je nooit mag laten vertellen dat je niet goed genoeg bent. Dat je ongeacht wat iemand ook over je denkt of over je zegt je verschrikkelijk fierce bent. Met onderstaande sexy foto’s is dat volgens ons dan ook helemaal gelukt. Leuk om te weten is dat Trya in 1996 ook al een enorm statement via de cover van Sports Illustrated maakte. Destijds was zij namelijk de eerste donkere vrouw op de cover van het blad. Check de sexy foto’s van de shoot hieronder.

View this post on Instagram

#Yellow #Yeah #Yahoo #ThisIsForYOU

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on