Victoria’s Secret stopt met jaarlijkse Lingerieshow

Victoria’s Secret gaat stoppen met de wereldberoemde lingerieshow die ieder jaar op televisie te zien was. Het moederbedrijf van Victoria’s Secret stelt dat televisie niet langer het geschikte medium is om hun collecties te tonen. Victoria’s Secret kreeg na de laatste lingerieshow veel kritiek omdat het bedrijf alleen maar perfecte afgetrainde slanke modellen liet zien, diversiteit ontbrak in de show. Het bedrijf heeft de afgelopen maanden dan ook met een frisse blik naar ieder onderdeel van het bedrijf gekeken. In een memo naar de medewerkers van Victoria’s Secret maakt de directeur bekend dat er spannende en dynamische content ontwikkeld gaat worden én uiteraard een nieuw soort evenement. Hoe dat er dan precies uit gaat zien is dus nog niet duidelijk, maar dat de Victoria’s Secret Fashion Show verdwijnt is hiermee bevestigd. De Victoria’s Secret Fashion Show bestaat als sinds 1995, Nederlandse modellen als Doutzen Kroes, Karen Mulder, Yfke Sturm, Romee Strijd, Bregje Heijnen, Yasmin Wijnaldum en Sanne Vloet liepen in de afgelopen jaren mee in de show. Doutzen Kroes, Karen Mulder en Romee Strijd kregen zelfs de ere titel ‘Angel’.

Karen Mulder (1999)

Doutzen Kroes (2005)

Romee Strijd (2019)