Topmodel Romee Strijd en haar grote liefde Laurens van Leeuwen doen nagenoeg alles samen. Zo hinten ze nu ook op een gezamenlijk kleding label dat ze mogelijk gaan lanceren. Op Instagram deelt Romee namelijk een foto van Laurens en haar met matching sweaters. Laurens deelt op zijn Instagram weer een foto van hun samen met de tekst:

“We felt it’s time to make some new moves.. Tackling the fashion industry in a different way. Excited to show you guys what we have in store. Soon møre.. “

Hiermee laat het stel weten dat ze samen aan nieuwe dingen werken binnen de fashion industry. De foto’s van de twee in de matching sweaters volgen ongeveer een week later, op de sweaters staat de tekst ‘Døtch Studios‘. Details kunnen soms heel veel zeggen, want de ø in Døtch is hetzelfde als die in møre. Duidelijk toch?

View this post on Instagram

don’t forget to unwind

A post shared by Laurens van Leeuwen (@laurensvleeuwen) on