Monica Geuze weigert interview met Shownieuws

Gister sloot Monica Geuze zich op in een hokje voor stichting Free a Girl waar Monica Geuze ambassadrice van is. De pers was veelvuldig aanwezig bij de actie, zo wilde ook Shownieuws graag een interview doen met de vlogster. Monica had daar echter helemaal geen zin in en weigerde hier aan mee te werken. Shownieuws vindt haar reactie belachelijk omdat zij een kans om de stichting te promoten hiermee laat schieten. De reden dat Monica het interview weigerde is overigens wel te verklaren, Shownieuws lekte namelijk destijds het nieuws over haar zwangerschap uit. Monica moest daardoor in sneltreinvaart haar familie en vrienden inlichten omdat Shownieuws haar meldde dat ze het nieuws die dag nog naar buiten gingen brengen. Iets waar Monica uiteraard niet blij mee was, daarom heeft zij sindsdien geen goed woord over voor het programma.