Monica Geuze open over contactbreuk met vader

In het programma ‘De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld’ gaat vlogster Monica Geuze samen met kickbokser Remy Bonjasky op reis door Oeganda. De twee hebben tijdens de reis goede gesprekken, zo ook over de bekoelde relatie tussen Monica en haar vader. Monica had jarenlang geen contact met hem, dit veranderde na de komst van haar dochtertje Zara-Lizzy. In het programma verteld Monica over de scheiding van haar ouders die ze meemaakte toen ze op 18-jarige leeftijd net uit huis ging. Voor Monica was dit een rare periode, waarbij ze het vooral zielig vond voor haar moeder dat haar vader wilde scheiden en vlak daarna alweer een nieuwe vriendin had. Ondanks dat Monica altijd een heel goede band had gehad met haar vader nam ze hem de scheiding enorm kwalijk. Monica verbrak om deze reden al het contact met hem, maar toen haar dochtertje werd geboren besefte ze dat ze haar niet haar opa zou willen ontnemen. Langzaam wordt de band tussen Monica en haar vader weer wat beter. Met haar moeder heeft Monica ook ups en downs gekend, zo ontstaat er al snel wrijving tussen de twee als ze langer dan vijf minuten in één ruimte zijn. De hele uitzending van ‘De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld’ kun je hier terugkijken.