Jessie Jazz Vuijk door FHM verkozen tot mooiste vrouw

Ieder jaar roept mannenblad For Him Magazine (FHM) de mooiste vrouw van Nederland uit. Hoe het werkt? Er zijn 500 genomineerde bekende en onbekende Nederlandse vrouwen. Op die 500 vrouwen kan gestemd worden en uiteindelijk gaat er één winnares met de prijs vandoor. Dit jaar is voormalig Miss Nederland en het liefje van Kaj Gorgels de grote winnares geworden, we hebben het hier natuurlijk over niemand minder dan de bloedmooie Jessie Jazz Vuijk. Deze Rotterdamse schone voelt zich enorm vereerd met het krijgen van de prijs en wil vooral uitdragen dat je nooit bang moet zijn om jezelf te laten zien en vooral ook jezelf te zijn. Een prachtige boodschap van wat ons betreft een heel terechte winnares!

Part 1. what an honor!!! yesterday night @fhm_nederland gave me “the award” for the most beautiful woman from the netherlands.. crazy!!! we created this photo shoot (together with one of the best photographers I know @jaspersuyk ) and I really wanted to tell a story for all woman out there ; we are strong, we are vulnerable, unique, special, different and sexy! let’s show all the different parts of yourself, don’t be scared to show to real you, listen to what your heart whispers and show yourself! get yourself out there and rock it. be proud ladies! you’ve earned it!