Dit was de lancering van Rihanna’s Fenty Maison

Gisteravond vond de lancering van Rihanna’s eerste eigen collectie onder het luxe label Fenty Maison plaats, dit label heeft Rihanna samen opgericht met LVMH (het moederbedrijf van o.a. Louis Vuitton). Rihanna is de eerste bekende ster die een eigen luxury label opricht met LVMH en daarom is de samenwerking nu al uniek. Gisteravond was dan eindelijk de eerste collectie presentatie in Parijs waarbij alle looks uitvoering getoond en besproken werden. De lancering was verder intiem, het was geen grote modeshow maar een ‘pop-up lancering’, ondanks dat was het volgens Rihanna een hectische periode. Zelf droeg ze een prachtige witte blazerjurk die uiteraard ook onderdeel uitmaakt van de collectie. De eerste beelden van Fenty Maison check je hieronder!

View this post on Instagram

FENTY launch.

A post shared by COMPLEX (@complex) on