DEZE IT-GIRLS MOET JE VOLGEN (WK21)

Instagram is natuurlijk dé plek om inspiratie op te doen. Hier geven de populairste it-girls je dagelijks een kijkje in hun leven, inclusief de meest prachtige outfits, hairstyles en hotspots. Iedere week lichten we op Your Daily Fashion News drie it-girls uit die je echt niet mag missen.

Eva Chen
Eva is een leuke Chinese fashion Instagrammer en deelt dagelijks haar outfitjes. Haar foto’s zijn niet compleet bewerkt en dat maakt het kijkje in haar dagelijks leven behoorlijk realistisch, ook wel eens fijn voor de verandering 😉

Lou Teasdale
In tegenstelling tot Eva Chen is Lou Teasdale een Fashion Influencer die wel van een filtertje óf een fillertje houdt hier en daar. Haar foto’s zijn vooral heel erg perfect, naast haar perfect Instagram life is ze ook gewoon moeder van haar dochtertje.

Duckie Thot
Duckie Thot is een bekend donker model afkomstig uit Australië. Ze heeft een leven vergelijkbaar met dat van Romee Strijd, nadat ze derde werd tijdens het achtste seizoen van Australia’s Next Top Model.