Lil Kleine (25) en zijn verloofde Jaimie Vaes (29) verwachten in juli hun eerste kindje samen, namelijk een zoontje. Jaimie Vaes vertelt in een interview dat ze in het begin van haar zwangerschap zich eigenlijk helemaal niet altijd even happy voelde, van een roze wolk was dus absoluut geen sprake. De hormonen begonnen namelijk parten te spelen en hadden veel invloed op Jaimie’s gedachten. Zo was ze vooral onzeker over haar uiterlijk en of Jorik haar nog wel aantrekkelijk vond. Daarnaast twijfelde ze aan haar zelf en of ze alles wel goed deed. Jaimie had zelf nooit verwacht dat de hormonen zo’n grote rol konden spelen op haar gedachten en humeur. Inmiddels is Jaimie zo’n 7 maanden zwanger en gaat het gelukkig stukken beter met haar. Daarnaast laat ze nog weten dat ze verwacht dat Jorik een hele lieve maar ook strenge papa zal zijn. Die verwachting komt door de manier waarop Jorik hun hondjes opvoed, máár zegt Jaimie ze luisteren perfect dus wat dat betreft zal het wel goed komen. Daarnaast heeft Jorik die nu 25 is enorm veel energie en Jaimie vindt het dan ook fijn dat hij een energieke papa zal zijn voor hun zoontje. Jaimie heeft zelf enorm goede herinneringen aan de tijd samen met haar vader toen ze klein was, hij was toen ook nog erg jong.