Lil Kleine tekent contract bij John de Mol

Lil Kleine heeft een contract getekend bij Talpa. Hij gaat aan de slag voor een nieuw lifestyleplatform dat John de Mol aan het opzetten is voor jongeren van 15-24 jaar. Jorik wordt medeoprichter en ambassadeur van dit nieuwe platform dat als doel heeft jongeren te inspireren om hun dromen na te jagen. Iets wat Lil Kleine natuurlijk op het lijf geschreven is, gezien hij altijd voor zijn eigen dromen heeft gevochten.

„John is altijd een voorbeeld voor mij geweest, dus ik ben heel dankbaar dat ik intensief met hem kan samenwerken en we een platform ontwikkelen waar jongeren inspiratie uit kunnen putten om alles uit zichzelf te halen.”

John is zelf ook erg blij met de nieuwe samenwerking, omdat hij Jorik een groot talent vindt en bovendien een inspirator voor jongeren.

“Het zou me niets verbazen als de energie die ik ervaar bij de ontwikkeling van het nieuwe merk een duidelijke voorbode is van het plezier dat jongeren er straks aan gaan beleven.”

Het nieuwe lifestyle platform van de twee heeft nog geen naam, maar er is al wel bekend dat het gaat opereren vanuit Talpa Social waar ook StukTV, Gierige Gasten en Social1fluencers onder vallen.

View this post on Instagram

Major move 😉

A post shared by Lil Kleine (@lilkleine) on