Touriya Haoud is in een heftige vechtscheiding met haar ex-man Greg Vaughan verzeild geraakt. Nadat ze negen jaar samen waren en acht jaar lang getrouwd, scheidde het stel in 2014. Tot dusver was er weinig aan de hand, maar nu eist hij de volledige voogdij over hun kinderen omdat Touriya er niet genoeg voor hen zou zijn door haar modellencarrière. In een korte video legt Touriya uit dat haar situatie als model in de afgelopen jaren altijd zo is geweest en dat er helemaal niets is veranderd. Het is dan ook raar dat haar ex hier nu over valt. Terwijl hij zelf van plan was naar New York te verhuizen, maar dit wordt ineens een klein plaatsje in North Carolina. Het is voor Touriya een enorm lastige situatie waar ze zelf erg onrustig van wordt. Haar kinderen zijn haar natuurlijk alles waard, we hopen dan ook dat ze hier goed uit zal komen. Check de video waarin Touriya de situatie uitlegt hier.