Olcay Gulsen en Ruud de Wild waren vier maanden lang een setje, maar zijn helaas nu al uit elkaar. Ruud deelde het verdrietige nieuws op Instagram. Ondanks de breuk heeft Ruud niets anders dan lovende woorden voor Olcay:

“Vier maanden te gek gehad. Aan alles komt een einde. Helaas. Alles wat ik er meer over zeg doet tekort aan de liefde. Lieve Olcay, respect voor jou. Je bent een vechter en een van de eerlijkste mensen die ik ken. Veel te weinig mensen kennen jouw mooie kant”

Wat de precieze reden voor de breuk is wordt uit het bericht niet duidelijk. Twee maanden geleden sprak Ruud nog op de radio uit dat hij verliefd was op Olcay en dat hij zich daar niet voor schaamde. Het lijkt er dan ook op dat de breuk niet zijn keuze is geweest. Olcay kwam net uit een relatie toen de liefde tussen haar en Ruud opbloeide, wellicht is alles toch iets te snel gegaan. Olcay heeft overigens alle foto’s van hen samen al van haar Instagram verwijderd. To be continued..