Maria Tailor in ziekenhuis door te veel stress

Modemeisje Maria Tailor runt succesvol haar eigen gelijknamige modelabel, toch is niet altijd alles zo mooi als het lijkt. De afgelopen periode is namelijk enorm stressvol geweest voor Maria en dit heeft ervoor gezorgd dat ze nu noodgedwongen rust moet nemen. In een statement op Instagram schrijft ze er het volgende over:

Ze zeggen wel eens; ‘when it rains, it pores’ 🌧☔️💦 Ik heb de laatste tijd in een hele stressvolle periode gezeten en dat heeft mij mijn gezondheid gekost. Wanneer je je zoveel bezighoud met randzaken in plaats van goed voor jezelf zorgen, roept je lichaam je op een bepaalt moment terug. Hoe vervelend ik het ook vind dat ik de afgelopen week niet thuis bij mijn kindjes kon zijn of lekker aan het werk bij @mariatailor_hq is het goed dat ik nu weliswaar gedwongen de rust neem en werk aan het herstel van mijn lichaam. Ik ben super dankbaar voor de lieve mensen om mij heen. De groepsapps die zijn aangemaakt voor de zorg van mijn heerlijke kindjes. Familie en vrienden die elke dag naast mijn bed staan om mij te steunen. Thank god they always bring good food!!! @kimmylien@stanleytailor@jadelew__ ❤️❤️❤️ Hierdoor dus stiller dan normaal op social media but for a good cause! 🙏🏽

Maria scheidde vorig jaar van haar ex Jeroen van den Berg en is daardoor op dit moment een alleenstaande moeder. Het is dus ook niet zo gek dat ze in combinatie met haar werk veel stress ervaart. Gelukkig wordt er door familie en vrienden goed voor haar en haar kindjes gezorgd.