Mikky Kiemeney, het vriendinnetje van voetballer Frenkie de Jong, kondigde een tijdje terug al aan een eigen kledinglijn te gaan lanceren. Frenkie support haar dan ook volop met deze nieuwe stap in haar leven, de naam van het label wordt ‘Mikky Ki.’ en bij een naam hoort natuurlijk een logo. Laat dat logo nou precies zijn waar fans over vallen. Het logo lijkt namelijk enorm op dat van nachtclub en restaurant Hakkasan. In beide logo’s zijn namelijk twee K’s verwerkt die met de ‘ruggen’ tegen elkaar zijn gezet. Eerlijk is eerlijk, de gelijkenis valt niet te ontkennen, hoewel het natuurlijk maar de vraag is of dit een bewuste kopie is of niet. Want zeg nou zelf het logo is niet mega origineel en is in het verleden al veel vaker gebruikt, zo lijkt die van Kim Kardashian er ook enorm veel op. Check de logo’s hieronder en oordeel zelf.