Samen met Daisy Hoppen en Amanda Borberg van Fern Fans, presenteert & Other Stories een zorgvuldig samengestelde co-lab collectie waarin hedendaagse handwaaiers centraal staan. De Fern Fans & Other Stories co-lab collectie laat zien dat keeping cool én chique zijn, niet moeilijk is. De exclusieve handwaaiers zijn vervaardigd uit berkenhout en katoen in een klein familiebedrijf in Spanje, in lijn met de premium kwaliteit en esthetiek van Fern Fans. 

“Onze Fern Fans co-lab collectie gaat verder dan de esthetische en praktische aspecten van de waaier en komt met een moderne waaier-taal. Met drie verschillende, subtiele bewegingen, kunnen waaier-fans met elkaar communiceren zonder een woord te wisselen,” zegt Anna Nyrén, Head of Co-labs, & Other Stories.

Deze co-lab collectie omvat vijf waaiers: twee met een handbeschilderd décor van Amanda zelf, een met groen dégradé en twee gestreepte versies. Prijzen variëren van €55 tot €85. De Fern Fans co-lab collectie is verkrijgbaar vanaf 18 juni in geselecteerde & Other Stories winkels en online.