Yolanthe Cabau doorbreekt mediastop op Instagram

Yolanthe Cabau heeft sinds lange tijd weer iets van zich laten horen op Instagram. Gister plaatste ze, nota bene op vaderdag, sinds lange tijd een filmpje. Ondanks dat het filmpje over vaderdag gaat zegt ze niets over Wesley Sneijder. Vandaag volgt er een foto in haar feed waarop ze te zien is met zoontje Xess Xava. De twee zijn aan het ‘kamperen’ en houden elkaar stevig vast. Het lijkt erop dat de foto is genomen bij Yolanthe’s villa op Ibiza, als we op de achtergrond het zwembad eens goed bekijken. Fans zijn blij weer iets van de presentatrice en actrice te horen, anderen vragen zich af waarom Xess Xava vaderdag niet viert met zijn vader.

View this post on Instagram

πŸ’•πŸŒ β›ΊοΈπŸ˜΄

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on