De zebra print veroverd onze harten deze zomer

Move over leopard print, de zebra print is hét helemaal deze zomer. Net als de ‘cows print’ die op dit moment in opmars is moeten we ook aan de zebra print nog een beetje wennen. We kennen deze print vooral als een tikkeltje ordinair, dat de zebra print ook vooral heel stijlvol is laten fashionista’s ons zien op de straten. De zebra print belooft dan ook dé dierenprint voor deze zomer te worden, of je het nou leuk vind of niet dat we de zwart wit gestreepte print veel meer gaan zien staat als een paal boven water. Hoewel wij nog wat langer de tijd nodig hebben om aan deze print te wennen weten we zeker dat deze trend in de zomer van 2019 de harten van vele fashionista’s zal gaan veroveren. Raak alvast geïnspireerd door het streetstyle verslag van Team Peter Stigter.

Photo Courtesy of Team Peter Stigter.