5x de Leukste badpakken merken voor Summer ’19

Badpakken zijn sinds een jaar of twee razend populair onder jonge vrouwen. Waar we ons eerder alleen sexy voelden in bikini zijn er tegenwoordig ook hele sexy badpakken te verkrijgen. Fashion Influencers als Claire Cliteur, Yara Michels en Anna Nooshin showen op Instagram dat badpakken minstens zo tof zijn als bikini’s. Wij hebben een aantal van onze favoriete badpakken merken voor je op een rijtje gezet.

#1. CYELL verkoopt naast hele mooie bikini’s, die al bij menig beachwear liefhebber op haar verlanglijstje staan, ook prachtige badpakken. De badpakken hebben de mooiste prints en kleuren.


#2. Love Stories staat in Nederland vooral bekend om hun prachtige lingerie, maar daarnaast verkoopt het merk ook hele mooie badpakken. Dit jaar voor het eerst ook in samenwerking met H&M.


#3. 
Seafolly is een Australisch swimwear merk waar werkelijk alles mooi van is. De badpakken zijn aan de prijzige kant, maar we verzekeren je dat je er niet snel op uitgekeken zal zijn. Daarnaast zijn de badpakken van Seafolly gemaakt van stevige materialen.


#4. Bayu the Label is een beachwear merk van Nederlandse bodem met een retro randje. Geinspireerd op de 90’s scoor je hier de meest sexy badpakken.

#5. Ani Ani is een Nederlands Swimwear merk met super elegante badpakken. De badpakken en bikini’s van Ani Ani hebben een geweldige pasvorm en zijn gemaakt van de beste stoffen. De modellen zijn allemaal heel chic en tijdloos. Je betaald er iets meer voor maar we weten zeker dat je van een Ani Ani badpak jaren plezier zult hebben.

Welk badpakken merk is jouw favoriet?